Unknown-1

Vagebolleke

39,75 per kg.

Het Vagebolleke is een type ‘halfharde kaas’ en wordt op De Lochtenberg gemaakt van rauwe Jersey koemelk. De kaas rijpt relatief kort, waardoor hij zijn jonge karakter behoudt. De natuurlijke korst ontstaat door te wassen met verfijnde affinageculturen. De korst is eetbaar en heeft toegevoegde waarde voor zowel de smaak als het mondgevoel van de kaas.
Mild/pittig 3
Herkomst Belgie
Melksoort koemelk
0
Eetbare korst Ja
Gemaakt van rauwe melk Ja
0
Allergenen
Melk
Product prijs

Vergelijkbare producten

Ruim assortiment raclettekazen. Vrijdag 1 november open van 8.30u-12.30u
+

Openingsuren

JULI EN AUGUSTUS AANGEPASTE OPENINGSUREN

  • dinsdag-vrijdag open van 9.30u-18u
  • zaterdag 8.30u-17u
  • zondag 8.30u-12.30u