Koekaas
Koekaas
Schapenkaas
Schapenkaas
Geitenkaas
Geitenkaas
Kaasplanken
Kaasplanken
Cadeau's
Cadeaus
Overige
Overige
425

Tegeleir

38,90

Zachte kaas met gewassen korst. De wrongel wordt geschept in de kaasvormen en zakt aan gedurende 24 tot 36 uren tot een dikte van 2 à 3 cm. Na het pekelen wordt de kaas eerst gewassen met puur trappist Achel om de gisten uit het bier te laten inwerken op de korst van de kaasjes. Daarna wordt om de twee dagen de kaas gewassen met een mengeling van trappist en lichte pekel. Na 6 weken zijn de kaasjes heerlijk en nog iets krijtig in het hart. Bij een verdere rijping wordt de kaas smeuiiger
Mild/pittig 4
Herkomst Belgie
Melksoort koe
Biologische kaas Nee
Eetbare korst Ja
Gemaakt van rauwe melk Nee
Vegetarische kaas Nee
Allergenen
Melk

Vergelijkbare producten

Ons terrasje staat er weer.
+

Bestellen voor eindejaarsfeesten na 18/12?

Spring even binnen of bel 03.663.28.25

Bestellingen via mail worden niet meer verwerkt na 18/12