detail_retina_960x960_31971

Raclette Le Fribourg peper

32,50 per kg.

Zwitserse raclette gemaakt met melk uit het Fribourg-gebergte heeft een dunne, smeltende pasta met weinig gaatjes. De plantenrijkdom van de weilanden geeft het een typische smaak en karakter. Hij rijpt 5 maanden in een kaaskelder en door de toevoeging van roze, witte, groene en zwarte peper, heeft hij een onvergelijkbaar pittige smaak dankzij de uitgebalanceerde mix van kaas en peper

Mild/pittig 3
Herkomst Zwitserland
Melksoort koemelk
0
Eetbare korst Ja
Gemaakt van rauwe melk Ja
0
Allergenen
Melk
Product prijs

Vergelijkbare producten

Ruim assortiment raclettekazen. Vrijdag 1 november open van 8.30u-12.30u
+

Openingsuren

JULI EN AUGUSTUS AANGEPASTE OPENINGSUREN

  • dinsdag-vrijdag open van 9.30u-18u
  • zaterdag 8.30u-17u
  • zondag 8.30u-12.30u